Monday, April 26, 2010

HÕFF



Seekord mõtlesin, et kirjutan veidi ka muudest sündmustest ja olemistest. Nimelt käisime sõpradega Hõffil. Selle aastsel Hõffil oli peale festivali juubeli ka meie jaoks väga oluline sündmus, nimelt minu ja Robi lõputöö, lühimängukas "Rändaja" oli avafilmiks. Filmi linastus läks igati korda, heli oli super, projektor oli super, rahvast oli palju ja meil oli ka jäku, mis edukalt külmal õhtul kosutas keha ja teritas vaimu.
Tallinnast väljasõit tähendab ka ühtlasi erinevate toidukohtade külastamst. Seega mõtlesin, et miks mitte ka neid hinnata.
Haapsalu rohkete toidukohtadega just ei hiilga, aga üht-teist seal ikka leidub. Kuna ma ise väga suur magusafänn ei ole (eelistan alati kiluvõikut ükskõik millisele koogile), siis Anni Arro kohvikusse (mille headus on end juba tõestanud) me seekord ei läinud.

FraMare Lobby Baar
Hinne: 2/10

Kuna ööbisime FraMare Spas ning vahepeal oli meil ajaga päris kibe, siis võtsime seal söögiks a la carte menüüst "viiepäeva suitsuliha pasta" (75EEK). Kuna me olime päris nälgas, siis esialgu tundus, et see viiepäeva nimi tuleneb sellest kui kaua me seda pastat ootama peame. Aga. Pasta tuli ja kuna meil kõhud juba korisesid, siis selle näol oli ka antud eeldus, et söök peaks selle võrra ka maitsvam tunduma. Aga meile valmistas toit täieliku pettumuse, kaks punkti sai vaid värske basiilikalehe, sutsu parmesani ning naeratavate kelnerite eest. Muidu pasta ise oli kräpp, mis kräpp. Penned oli jäetud täiesti kõvaks, peale kolmandat suutäit maitses ka tomatine kaste üli tuimalt, rääkimata viiepäeva suitsulihast, mis otseselt koosneski 50% pekist.
Mind isiklikult vihastavad väga sellised söögikohad, kus hind on tegelikult üsna korralik, kuid kvaliteet on ülimadal ning toidud on lihtsalt suvakalt kokku vuntsitud. Hakkab oma pekkidest ja rahast lihtsalt kahju.
Muidu täiesti 100% ma FraMare pakutavat toiduvalikut maha ka teha ei saa, sest hommikusöök hotellis on täiesti ok ja valik piisavalt korralik.

PizzaGrande
Hinne 6,5/10

Haapsalu peatänaval pesitsev Pizza Grande on meie seltskonnas muutunud nüüd HÕFFi traditsiooniks. Õrna pohmaka varjus pole miskit mõnusamat, kui vürtsikas ning juustuga üle kallatud pitsa.
Võtsime Robiga kahepeale kõige suurema pitsa. (Väga suur, eelmine aasta suutis Andres selle üksinda ära süüa!) Kuna meil on klassikaliselt välja kujunenud juba lemmik komponendid (seened, sink, jalapeno, krevetid, hapukurk, ananass), siis kompunnisime pitsa ise kokku(maksis kokku vist 160 EEK).
Super lemmik HõFFi toidukas, nuriseda võib vaid umbes WC, veidi liiga ohtra jalapeno kuhjaga ning stut-stut liiga paksu taignaga.

Peale selle sattusime keset ööd veel La Cafesse, mis pakub drikse ning ka miski hamba alla.
Võtsime seal siis burksi (23 EEK) ja friikad (18 EEK). Noh ütleme, et kuna Eesti on taoliste kodukootud rämpstoidukate vabariik, siis võrreldes paljude muude burksiputkade kõrval jäi see elamus ka väga kesiseks. Pluss neil polnud ketsupit, mille peale Robi lubas selle neile tuua.. mnjah.

Pildid on seekord Ifööniga tehtud, ning seega ka mitte kõige isuäratavamad.

4 comments:

Robi said...

Tegelt see ei olnud pasta vaid inim näpud!! Human Fingers argh!! uhoh...ök..öÖÖÖÖkh!!!"#

mummu said...

No päris pekised näpud siis pidid kellelgi olema!

Unknown said...

Noo jah, Hõff oli tasemel, mul on ikka veel paha olla ja keha valutab ning ei tööta veel 100%. Söögikohad on tõesti Haapsalus täiesti omal kohal. Kahjuks, ei õnnestunud selle korral käija seal indja-hiina toidukas, muidu seal on vääga ok toidu! Proovin ka oma blogisse ühe lause kirjutada ja pildid teile saata. Kuid seda ei saa niipea juhtuma! Paremat kõike.

mummu said...

HMM. india-hiina toidukas.. seda oleks küll tahtnud proovida. huvitav kuidas see meil kahe silma vahele jäi