Selle retsepti levik sai alguse Anttilt, nimelt ta õpetas seda Robile ja siis kui ma Portugalis õppisin ja Robi mulle külla sõitis, siis me sõime seda pastat seal vist mingi kolm päeva järjest:D. Pagan kui hea, lihtne ja kiire see on. Alati 100% minek garanteeritud!
Selleks läheb vaja (ports 3-4 inimesele)
500-600 grammi kanafileed
200 grammi mozzarellat
pakk shampiljone
purk pestot (rohelist)
300 grammi pastat (vastavalt maitsele: pennesid, liblikaid, sarvekesi või kruvimakarone)
Garneeringuks peale värskeit basiilikat ja riivitud parmesani.
Kuidas teha:
Haki kanafilee ja prae/woki pannil mõnusalt kuldselt pruuniks. Kui kana on enamvähem valmis viska pannike ka shampiljonid ja valmista need koos kanaga. Maitsesta soola ja musta pipraga.
Keeda pasta õrnalt soolaga maitsestatud vees. Valmis pasta nõruta sõelas ning kalla tagasi potti, kuhu juurde kalla nüüd ka praetud seened, kanafilee, tükeldatud mozzarella ja purk pestot. Sega madalal tulel kõik omavahel kokku (kuni mozarella sulab) nii, et kõik makaronid (pasta) oleksid ülejäänud komponenidega koos.
Serveeri koheselet!
Oi kui nämmmmmmmmaaaaaaa!!!!!! 0_=
4 comments:
Fantastiliselt kerge ja fantastiliselt hea!
Täname Anttit hea retsepti eest!!
Ma tahaks teada, et kui palju umbes seda pestot oli ühes purgis? :)
Ma tahaks teada, kui palju seda pestot umbes ühes purgis oli? Aitäh :)
Pesto purgid on keskmiselt kuskil 200 grammised. Et siis selline keskmine purk, mida poodides on saada.
Post a Comment