Friday, December 18, 2009

Seasoned Laver!!!!!OMG kui maitsev nagu!


Juhtus selline lugu, et Jaapani sõber Daigo tuli meile külla ja tõi veits Jaapani toiduained. See on alati nii äge, sest me Robiga oleme täielikult Aasia toiduainete fännid, sealt poolt on ikka nii palju mida õppida ja nii palju uusi maitseid oodata. Daigo oskab alati üllatada, sest asjad mis ta meile on toonud on maitsvad ja lähiümbrusest täielikud defkad.
Seekord tõi ta meile paki, mille peale oli kirjutatud Seasoned Laver (Korea toiduaine), Daigo kiitis neid ja ütles et"oishii!!" Pakilt tundus, et mingit sorti nori lehed.
Eile tundsin, et imelik aga hull nori isu on, leidsin kapist sushi tegemisest mõned ülejäänud lehed ja pugisin need ära. Aga jäi väheseks, siis jäi silma Daigo toodud pakk. Tegime siis selle lahti ja OMG ma võiks ütelda, et see on minu 2009 aasta maitseelamus nr.1!
Täpselt ei tea kuidas need tehtud on aga tundub, et nori lehed on õlis kuidagi grillitud või praetud ja maitsestatud- lihtne aga uskumatult maitsev. Mega mõnus snäkk niisama või lisastud erinevatesse söökidesse.
Antud pakk kaudus põhimõtteliselt sekunditega meie kõhtu! Kogu asi lõppes sellega ,et ma ei suutnud end tagasi hoida ja lakkusin ka terve paki sisemuse üle. Tundsin sama mis lapsena, kui keegi sugulane tõi välismaalt banaani ainult, et Seasoned Laver oligi tõeline elamus peale kõiki banaane mida söönud olen.
Aga õnneks pole enam nõuka aeg ja internetis saab Seasoned Laverit tellida kastide kaupa. Aitähh Daigo, meie silmaringi laiendamast. Proovige seda kindlasti. Mina igaljuhul jään postisaadetist ootama!

1 comment:

Robi said...

Julmalt hea asi. Keegi peaks seda sisse hakkama tooma.. näiteks Pippra pood. terve pakk oli 40 kalorit. Õhukesed lehed aga palju maitset!